Lecce Airport

De luchthaven in de buurt van Lecce, officieel bekend als Aeroporto di Lecce – Lepore is een belangrijke luchthaven in de regio Apulië, Italië. Het vliegveld ligt aan de kust, ten oosten van Lecce, waardoor het een handige toegangspoort is tot de prachtige stad en de omliggende regio.
De luchthaven bedient zowel binnenlandse als internationale vluchten en is goed verbonden met verschillende bestemmingen in Europa. Reizigers kunnen gemakkelijk vliegen vanuit belangrijke Europese steden zoals Rome, Milaan, Parijs, Londen en Frankfurt. Dit maakt Lecce Airport een handige optie voor zowel toeristen die de regio willen verkennen als zakelijke reizigers.

Aeroporto del Salento (BDS)
Contrada Baroncino, 72100 Brindisi BR, Italië

Aeroporto di Lecce – Lepore (LCC)
S.P. 298 Lecce-Vernole, 73100 Lecce LE, Italië

Brindisi Airport

Veruit de meeste vluchten naar Lecce gaan via een ander vliegveld, namelijk Aeroporto del Salento (Brindisi Airport). Dit vliegveld ligt zo’n 50 kilometer van Lecce af, ten het noorden van de stad. Het vliegveld van Brindisi biedt moderne faciliteiten en diensten om aan de behoeften van passagiers te voldoen. Er zijn verschillende eet- en drinkgelegenheden, waaronder cafés en restaurants, waar reizigers kunnen genieten van een maaltijd of een drankje voor of na hun vlucht. Ook zijn er winkels waar je souvenirs, lokale producten en andere benodigdheden kunt kopen.
Lecce airport

Lecce vliegveld

Voor het vervoer van en naar de luchthaven zijn er verschillende opties beschikbaar. Reizigers kunnen gebruikmaken van taxi’s, pendelbussen of huurauto’s om naar hun eindbestemming te komen. Zo kun je vanaf de luchthaven snel bij het hotel aankomen. Bovendien zijn er parkeermogelijkheden beschikbaar voor degenen die met een eigen voertuig arriveren.
Brindisi Airport speelt een belangrijke rol in het vergemakkelijken van de reiservaring naar de prachtige stad Lecce en de omliggende regio. Met goede verbindingen, moderne faciliteiten en handige vervoersopties is het een uitstekend startpunt voor reizigers die op zoek zijn naar een onvergetelijke vakantie of een succesvol zakelijk verblijf in het prachtige Apulië.

De beste vakantiedeals

1. Tui.nl
Bekijk op dit moment 27 vakanties.
9.1
5/5
2. Prijsvrij
Bekijk op dit moment 94 vakanties.
8.9
4.5/5
3. Vakantiediscounter
Bekijk op dit moment 201 vakanties.
9.4
4.5/5

Weer Lecce

De beste vakantiedeals

Boek jouw vakantie naar Lecce via jouw favoriete vakantieaanbieder
Tui.nl
1611 vakanties.
9.1
5/5
Prijsvrij
405 vakanties.
8.9
4.5/5
Vakantiediscounter
201 vakanties.
9.4
4.5/5
Corendon
183 vakanties.
7.1
4.5/5
Voordeeluitjes
194 vakanties.
7.2
4.5/5
Suntip
233 vakanties.
7.4
4.5/5